Monday, 14 July 2014

Paleokastritsa, gorgeous destination...
Iulie e luna aflată în "zodia concediilor"... vă recomand cu drag insula Corfu - staţiunea Paleokastritsa. Iată câteva detalii!

Insula grecească Corfu are ţărmuri de o frumuseţe rară. Paleokastritsa este considerată una dintre cele mai frumoase staţiuni din Corfu, fiind un punct de atracţie pentru numeroşi turişti germani, francezi şi ruşi. Plajele ei sunt situate la poalele munţilor, iar apa are culoarea verde smarald.

Situată în nord-vestul insulei, la 25 km de capitala Corfu şi de aeroport, staţiunea este adăpostită de culmile abrupte ale munţilor, de plantaţii de măslini şi livezi de lămâi. Chiar dacă este o staţiune micuţă, turiştii au la dispoziţie de toate: restaurante, super-market, magazine, baruri şi taverne. Tips and tricks: caută terasa La Grotta, un adevărat colţ de rai!

Relaxarea pe plajă şi bălăceala în apa de culoarea smaraldului rămân la ordinea zilei. Pentru distracţie, bucură-te de o plimbare în larg cu Nautilus Underwater Experience şi vei avea ocazia să vezi fundul mării: lumea peştilor multicolori din adâncuri şi a aricilor de mare.


Vă doresc concedii plăcute şi experienţe minunate! pupici

4 comments:

 1. Ce poze frumoase! Cred ca ai avut un concediu de vis :)
  Pupici

  www.flashforwards.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Multumesc draga Andy!
  A fost minunat! Vacante fabuloase iti doresc si tie... :*

  ReplyDelete
 3. Paula, prima si singura data cand am fost in Grecia am mers in Corfu, noi in Benitses, dar a fost fain, ca am vizitat si capitala si cu vasul, sigur mai vrem. xo

  ReplyDelete
 4. Iti doresc vacante frumoase in insule grecesti, draga Mihaela! te pup :*

  ReplyDelete